Boek de Australian Labradoodle

Het eerste Nederlandse boek over Australian Labradoodles!

Dit 199 pagina’s tellende boek is bedoeld voor de nieuwe eigenaar van een Australian Labradoodlepup die vaak vanwege een allergie het bezit van een hond voorheen wel kon vergeten.

Informatie over de Australian Labradoodle

Het geeft mensen die overwegen een Australian Labradoodle aan te schaffen heel veel informatie over het uiterlijk van deze hond, zijn karakter, zijn vacht, zijn opvoeding  etc. Maar dit boek is ook  bedoeld voor iedereen die stapelgek is op de Australian Labradoodle en er geen genoeg van kan krijgen naar de foto’s te kijken van allerlei lieve, aandoenlijke, grappige, mooie en vertederende Australian Labradoodles.

Bestellen boek De Australian Labradoodle

U kunt via het bestelformulier het boek kopen voor:

€ 39,90 euro + € 4,60 verzendkosten

Wilt u laten weten wat uw postadres is en om hoeveel boeken het gaat, dan stuur ik het pakketje, na betaling, zsm naar u op. Mijn rekening nummer is NL35 RABO 0169 979121 tnv Gooische Doodles te Laren onder vermelding "boek". Wilt U alstublieft de juiste tennaamstelling van uw bankrekening nummer vermelden?

Voor liefhebbers uit België of andere Europese landen zijn de verzendkosten 10 euro... en bovendien hebt u dan een BIC-nummer  nodig en dat is RABONL2U.

Bestel het boek de Australian Labroadoodle

Home Boeken De Australian Labradoodle