Waarom Gooische Doodles?

Mijn Australian Labradoodles leven allemaal in huis. Dus niet in kennels. Omdat ik niet zo vaak een nestje heb, verzorg ik mijn puppies met veel liefde en aandacht. Ik neem  mijn Australian labradoodles mee in de auto, zodat ze daar op jonge leeftijd al aan wennen. Ze zitten op schoot als ik tv kijk, ze luisteren naar de radio en stofzuiger en ik laat regelmatig kinderen met ze spelen en knuffelen. Verder krijgen de pups alle vaccinaties die ze nodig hebben, worden ze regelmatig ontwormd en worden ze gechipt.
Microchipping is een veilige manier om uw hond te identificeren. Elke hond heeft zijn eigen unieke nummer dat is ingelogd bij een internationale databank.

Alle aandacht en liefde

Verder wordt van elke Australian Labradoodle pup nauwkeurig de gezondheid en het gedrag in de gaten gehouden. Bij mij krijgen de Gooische puppies vanaf de eerste dag alle aandacht en liefde. Ik verwacht van u dat ze in hun nieuwe omgeving net zoveel liefde krijgen als bij mij.

Australian Labradoodle als nieuw gezinslid

Een nieuwe pup vraagt een hoop tijd, liefde en geduld. De adoptie van een Australian Labradoodle puppy is als een nieuw gezinslid opnemen in de familie. De gemiddelde levensduur van een Australian Labradoodle is 12 – 15 jaar. Het zijn actieve en intelligente honden die aandacht, training en beweging nodig hebben.
Het is heel belangrijk voor mij dat mijn puppies bij liefdevolle mensen terechtkomen, waar ze alle zorg krijgen die ze nodig hebben.

Wilt u bij Gooische Doodles op de wachtlijst komen te staan, stuur mij dan een mail.

Contact opnemen

 

Home Mijn honden Waarom Gooische Doodles?